Informatie over afvalbakken

AfvalbakkenOnline.nl is de specialist van het leveren van elke type afvalbak die wordt gebruikt in een werkomgeving. De focus ligt hierbij op leveringen aan bedrijven en instellingen in de gehele Benelux.

Afvalbakken

Bij grotere aantallen afvalbakken gelden extra aantrekkelijke prijzen. Als zakelijke klant kunt u gebruik kunt maken van de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Door samenwerking met de grootste fabrikant van afvalbakken in Europa bent u verzekerd van de meest courante modellen tegen de beste prijzen.

Welke type afvalbakken zijn beschikbaar?

Afvalbakken

Alle soorten en maten afvalbakken zijn verkrijgbaar. Afvalbakken worden veelal binnen gebruikt en bekende merken die wij verkopen zijn onder andere: Brabantia, Wesco en Simplehuman. Tevens kunt u kiezen voor een luxere afvalbak: een gedempt sluitend deksel of voorzien van een speciale coating, zodat vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar zijn, behoren tot de mogelijkheden. De buitenafvalbakken zijn speciaal gefabriceerd om tegen elk type weersomstandigheid te kunnen. De industriële afvalbakken zijn uitermate geschikt voor de veeleisende zakelijke gebruiker.

Afvalbakken

Afvalscheiding

Afvalscheiding

Een beter milieu begint nog steeds bij uzelf. De meeste facilitaire managers hebben dit hoog op de agenda staan. Binnen dit assortiment vindt u alle mogelijkheden om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Van bekerbak, de welbekende Rubbermaid Slim Jim tot aan complete afvalstraten: alle professionele oplossingen zijn hier binnen handbereik.

Containers

Van mini-container tot en met een container met een inhoud van maar liefst 1100 liter: u vindt het hier allemaal. Naast de containers zelf kunt u ook diverse toebehoren bestellen, zoals een afvalpers of een container-standaard.

Containers

Papierbakken

Papierbakken

U zoekt een papierbak voor naast uw bureau? Ook binnen dit assortiment heeft u weer een enorme keuze!
Behalve dat deze papierbakken te verkrijgen zijn in alle kleuren en in een metalen of een kunststof uitvoering, zijn er ook vlamdovende papierbakken.

Vlamdovende papierbakken zijn voorzien van een slimme constructie waardoor de zuurstoftoevoer in de papierbak belemmerd wordt. Door deze constructie dooft de brand vanzelf uit en verkleint u de kans op een brand aanzienlijk. Ook worden rookgassen tegengehouden.

Pedaalemmers

Een pedaalemmer wordt gebruikt binnen omgevingen waar intensief met afval wordt gewerkt. Door middel van het voetpedaal opent u de pedaalemmer. Ideaal voor het gebruik in keukens: u heeft vaak uw handen vol en door het voetpedaal houdt u beide handen vrij. Tevens zijn er diverse uitvoeringen pedaalemmers die de mogelijkheid bieden tot het scheiden van afval.

Tot slot zijn er ook diverse verrijdbare pedaalemmers te verkrijgen die naadloos aansluiten bij de hedendaagse behoefte aan mobiliteit op werkvloeren. De industriële pedaalemmers zijn speciaal gemaakt voor de veeleisende zakelijke gebruiker.

Pedaalemmers

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest